});

Pitch @ Data Innovation Summit 2018

Wat ?

Dit is het evenement voor alle Europese dataprofessionals die gepassioneerd zijn door data-innovatie, digitale transformatie en kunstmatige intelligentie.

De Data-innovatietop is een evenement dat elk jaar een hele dag in Brussel plaatsvindt. Het thema van dit jaar is het gebruik van kunstmatige intelligentie om een betere wereld op te bouwen. Alle presentaties zijn ‘Made in Europe’ en worden gepresenteerd door een selectie van de slimste geesten in technologie.

Op deze top komen ons innovatie-ecosysteem, meer dan 800 datadeskundigen, starters, grote bedrijven, academici, executives en overheidsfunctionarissen samen die geïnteresseerd zijn in data-innovatie in Europa.

Sinds de oprichting werken we samen met grote industriële spelers zoals Janssen Pharmaceutica, Euroclear, AXA, Proximus, Engie, ING en Carrefour. Ook krijgen we structurele ondersteuning van leveranciers als SAS, Business & Decision, Teradata, Microple en DalDewolf. Onze activiteiten worden geleid door vrijwilligers uit het ecosysteem, die graag gegevens willen delen en leren gebruiken.

Verwacht een snelle dag met volop mogelijkheden om te netwerken.

Het gebruik van de Conversation Starter stelt u in staat gelijkgestemden te ontmoeten en ideeën en ervaringen uit te wisselen.


Programma ?

Data for better health @ 15u00 in the 4,401auditorium.


Wanneer ?

27.06.2018


Waar ?

Université libre de Bruxelles, Campus du Solbosch, Avenue Franklin D. Roosevelt 50, B-1050 Bruxelles


Organisatoren ?

Digityzer (https://digityser.org)

NIDO, het innovatielab van de FOD BOSA (www.nidolab.be)

healthdata.be, een dienst van Sciensano (www.healthdata.be)

Beleidscel Minister Volksgezondheid


Website ?

www.dataforbetterhealth.be/disummit

https://disummit.com/


Twitter ?

https://twitter.com/disummit